E-FACTURA

DONA’T D’ALTA A LA E-FACTURA I EMPORTAT LA TEVA BOSSA!:

El 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i a Aat Serveis  volem que el celebris amb nosaltres. El tema escollit pel Programa de les Nacions Unides del Medi Ambient per l’edició d’enguany és “Contra la contaminació per plàstic” amb el qual es vol conscienciar sobre la necessitat de respectar l’entorn i els recursos que la natura ens proporciona.

Considerem de vital importància preservar el medi que ens envolta, i per això creiem que és una data molt important perquè tothom pugui implicar-s’hi. Si decideixes rebre la teva factura de l’aigua en format digital en lloc de rebre-la en paper, cuides el medi ambient evitant la utilització de les matèries primeres necessàries per a la producció de la factura i del sobre al mateix temps que contribueixes a reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera causades per la fabricació i el transport fins a casa teva. A més, tens l’avantatge de poder-la rebre el mateix dia de facturació i de poder-la consultar sempre que vulguis des del teu telèfon mòbil.

A partir del proper dimarts 6 de juny regalarem una bossa reutilitzable a tots els usuaris que es donin d’alta a la factura sense paper. D’aquesta manera, premiem als que comparteixen els mateixos valors que nosaltres pel que fa al medi ambient, cuidant del planeta i fomentant un entorn millor per a tothom.

Les bosses, que estaran disponibles fins a exhaurir existències, les podràs trobar a la teva oficina habitual. Passa’t a la factura sense paper i demostra el teu compromís amb el planeta!